GENERELLE VILKÅR

Læs her om de regler og vilkår, der gælder ved tilmelding.

Læs om reglerne omkring tilmelding, afvikling, billeder og foto, refundering af startnummer, overdragelse af startnummer, aflysning, ansvar, glemte sager osv.

Har du yderligere spørgsmål, der ikke kan opklares her, er du velkommen til at skrive til os på info@oresundseries.com.

1. DELTAGELSE PÅ EGET ANSVAR

Ved tilmelding til Deloitte Øresund Triathlon accepterer du at al deltagelse sker på eget ansvar.

2. BILLEDE OG FOTO

Ved tilmelding til Deloitte Øresund Triathlon accepterer du, at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt.

Ved tilmelding til Deloitte Øresund Triathlon giver du Deloitte Øresund Triathlon mediecrew tilladelse til at overflyve dig med en drone under stævnets afvikling. Droneflyvning sker i henhold til Trafikstyrelsens regler.

3. TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Ved tilmelding til Deloitte Øresund Triathlon accepterer du at blive tilmeldt Deloitte Øresund Triathlon nyhedsbrev, hvor du modtager deltagerinformation, startnummer, nyheder m.m.

4. REFUNDERING AF STARTNUMMER

Det er kun muligt at få refunderet prisen for sit startnummer ved fremvisning af gyldig lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmelding fra Sportstiming. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres ved at sende en mail til joern@running26.dk. Hele beløbet refunderes frem til 2 måneder før stævnestart. Frem til 1 måned før stævnestart refunderes 50% af beløbet.

5. OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming senest 2 uger før eventet. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 95,- (plus gebyr fra Sportstiming).

Følg denne guide:
– Gå ind på www.sportstiming.dk
 – Log ind med dine egne log ind-oplysninger
 – Tryk på “Mine ordrer” i menu-bjælken
 – Tryk på “Se tilmeldte” ude i højre side
 – Tryk på “Skift ejer” ude i højre side
 – Indtast oplysninger på den nye deltager under “Modtager” og tryk på “Overfør”

6. RETURNERING AF TIDSTAGNINGSCHIP

Såfremt du ikke aflevere den udleverede tidstagningschip fra Sportstiming tilbage umiddelbart efter du er kommet i mål på stævnepladsen, bedes du returnere denne til Sportstiming på adressen: Skanderborgvej, 242, 8260 Viby (husk at mærke kuverten ‘Deloitte Øresund Triathlon’). Returnerer du ikke denne, vil du blive opkrævet kr. 100,-.

7. GLEMTE SAGER

Deloitte Øresund Triathlon kan ikke stilles til ansvar for glemte sager til et event eller bagage opbevaret i bagage-området på stævnepladsen.

8. ÆNDRINGER I PROGRAMMET

Deloitte Øresund Triathlon forholder sig retten til at lave ændringer i starttider og programmet helt frem til stævnet. Samt at foretage ændringer på antal kilometer, distancerne og ruterne helt frem til stævnet.

9. MINIMUMSALDER

Du skal som minimum være fyldt 16 år i det pågældende år, for at deltage i Deloitte Øresund Triathlon. I særlige tilfælde kan der dog gives dispensation til yngre deltagere.

10. ANSVAR VED PERSONSKADE ELLER SKADE PÅ UDSTYR

Ved personskade eller skade på eget udstyr er det den involverede persons egen forskring der dækker. Deloitte Øresund Triathlon kan ikke holdes ansvarlig for lægelige udgifter eller personerstatning.

11. AFLYSNING

Deloitte Øresund Triathlon vil til enhver tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. Deloitte Øresund Triathlon kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af anbefaling fra myndigheder eller force majeure som f.eks. vejrforhold, der gør det uforsvarligt at afholde Deloitte Øresund Triathlon.

12. EVENTET EJES OG ORGANISERES AF

Eventet ejes og organiseres af Running26 Events ApS.

Running26 Events ApS
Jægersborg Allé 1D

2920 Charlottenlund
Administrerende direktør:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 31606152

13. PERSONDATABEHANDLING

Ifm. din deltagelse i eventet tilmelder du dig og giver os dine personoplysninger i et sådanne omfang så vi kan afholde eventet for dig. Vi indsamler kun informationer der er nødvendige for at afholde eventet. Dine personoplysninger vil blive benyttet til at kommunikere med dig før, under og efter eventet omkring eventet og events af lignende karakter som Running26 afholder. Du har rettigheder i henhold til Running26’s Privatlivspolitik, der kan ses her.
Administrerende direktør:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 31606152