ZONE3 ny svømmepartner

Zone3 bliver ny svømmepartner til Deloitte Øresund Triathlon.

Vi er meget beærede og glade over at indgå et partnerskab med Zone3 som vores officielle svømmepartner. 

Zone3 er et af de førende brands i triathlon og er etableret som en af de mest spændende, innovative og fremadtænkende aktører på markedet. 

Som deltager til Deloitte Øresund Triathlon vil du få din helt egen unikke badehætte dual-branded med Zone3 og Deloitte Øresund Triathlon, og du vil også få mulighed for at vinde de fantastiske produkter fra Zone3 samt få fordelagtige rabatter på produkterne. 

Zone3 er også glade for samarbejdet og ser frem til et godt event den 9. september ved Øresund. Stifter af Zone3, James Lock, siger:

Vi glæder os meget til at støtte Deloitte Øresund Triathlon. Running26 er et stærkt dansk eventfirma, og vi ved, at Deloitte Øresund Triathlon vil blive godt arrangeret og en stor triathlon fest. Det føles som et naturligt partnerskab, og vi ser meget frem til at arbejde sammen. Vi ved, at en del af deltagerne allerede bruger vores produkter til at give dem de ekstra fordele, hvilket er fantastisk. Vi håber, at dette partnerskab vil forstærke vores position som Europas førende triathlon- og svømme-brand.

``Transition Back Pack``

Som triatlet er der altid en masse udstyr. Og hvordan holder du så godt styr på det hele et samlet sted, hvor du finder alting let tilgængeligt?

Det har Zone3 svaret på med deres “Transition Back Pack“, der vandt “BEST ON TEST” 2016. Den er 100% vandtæt, kan udvides og har flere rum til de forskellige slags udstyr triathlon kræver. Det er det perfekte tilbehør til at holde dit race kit samlet.

Når du først har prøvet “Transition Back Pack” fra Zone3, så er det dit klare førstevalg, når du er kommet på startlisten og skal til en triathlon. Vi kan kun forestille os at se mange af disse “Transition Back Packs” til Deloitte Øresund Triathlon.

Deloitte Øresund Triathlon nærmer sig, og hvis du kigger efter at #ReachNewLimits, så er Zone3 din perfekte træningsmakker denne sommer og den 9. september. Der vil komme gode råd, og tips og tricks fra Zone3, så du er bedst muligt forberedt, når starten på Zone3 svømmeruten går ved Charlottenlund den 9. september.

Måske du vil blive den nye stjerne i dansk triathlon og internationalt. Hvem ved, Zone3 sætter ingen grænser og sammen glæder vi os til at give dig en stor oplevelse til Deloitte Øresund Triathlon.